My Photo

Mine yndlingsbutikker

Netthandel

Nyttig for netthandleren

Hvis jeg må velge 1

« Skogtrollets bil i høstskrud. | Main | Gammel fanatrøye fra loppis får ny fasong »

October 01, 2009

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Ida

Heisann!

åH, jeg er så glad i bloggen din! Er en stund siden jeg besøkte deg sist - og enda lengre siden jeg kommenterte! Men du kan virkelig det å inspirere gjennom bilder og ord. FOR EN HERLIG HUND! Og sååå skjønne klær da! Jeg er helt fasinert :-)

Men du.. måtte innom denne 'bi'-bloggen din ! tri-BI-ute.... hahahaha.. holder på å le meg ihjel! Min humor rett på spikerhodet... hahahaha!!! Nesten så jeg må tipse noen om bildet! RÅBRA!

Natta

Olli

Hei på deg, og takk for alle fine ord, jeg rødmer.... Men når det gjelder blogginngen, så har jeg hatt en pause, har ikke laget noen innlegg siden august en gang, så det har ikke vært så mye å besøke. Travle tider og datamaskinmangel.
Mn nå er jeg atter i gang...
Bi-bloggen, ja... Den er et fellesprosjekt med den gode gubben min. Men han er jo så skuffet for at han ALDRI får noen kommentarer:-(
Jeg prøver å forklare at det sikkert er sammenfall med at de fleste birøktere er haugamle og at de ikke er på nett akkurat, og at interesse for bier er såpass sært at vi ikke kan regne med alt for mange treff på bloggen. Han skjønner det, men henger med hodet likevel. Så vil du gjøre en gubbe med sære interesser glad, så legg igjen en kommentar på bi-bloggen! Da blir det nok solskinn i heimen, Bergen eller ikke! En liten oppfordring der, altså.
Natta til Ida og alle andre som har lagt igjen koselige kommentarer i dag. Olli

Sissel Loise

Hei, har fulgt med på bloggen din siden starten, og kjekt å sjå at du er tilbake igjen:-D Denne genseren er så nydelig, selger du eventuelt ferdig genser eller mønster? Har ei lita korthår dachsfrøken ved navn Dita her i huset og hun hadde trengt seg en sån god genser. Hun har en nydelig som min mor strikka, men den tråkker hun seg bare ut av desverre. En nydelig flettestrikket, men den blir rett og slett for tøyelig og stor. Så genser eller mønster hadde vi blitt veldig glade for her i heimen. Du kan kontakte meg på sissi_lo@msn.com.

Hilsen Sissel og Dita

The comments to this entry are closed.