My Photo

Mine yndlingsbutikker

Netthandel

Nyttig for netthandleren

Hvis jeg må velge 1

« Reirbygging i kranseverkstaden. | Main | Over middels interessert i sysaker...særlig nålputer. »

March 04, 2009

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Haust

Så bra at Den gode feen fortalde om bloggen din i sin blogg! Her var det jammen kjekt å vere - eg kjem tilbake!!! :)

Lena

Så spennende å få enda mer info om deg og de fine tingene du lager. Kvistkranser er så nydelig! Ble litt nysgjerrig på en annen ting jeg... Er du arkitekt? synes jeg leste det et sted laaangt nede i bloggen din.

Huset i skogen så ut som et herlig sted. Er selv veldig glad i skog og gleder meg til snøen smelter og jeg igjen kan ta meg en tur og lukte på deilig, fuktig lukt av grønn skog. Mmm...det er rekreasjon det!

Lena

Ida

Heisann!
Var rett innom "Den gode fe" idag - og gjett om jeg ble glad for det! For en utrolig bra side du har - her var det jo fantastisk masse spennende! Har for en god tid siden tenkt på å lage ett fuglehus ala dem du har! Har kjøpt inn tynt lerret som jeg skal trekke med stoff - men har stoppet opp prosessen fordi jeg ikke aner hvordan jeg syr/limer delene sammen! Hvordan har du gjort det ?

Jeg linker deg jeg :)

Klemmer fra Ida

Den gode feen

Tusen tusen takk for kommentar og det fine bilete av hjarta og blomen! Det er jo berre kjekt dette, og eg syns bloggen min vart pynta og friska opp av dei fine bileta dine!

Ja, nå tar det av veit du. Nå må du inn og svare hjå andre og så er du skikkeleg i gong :) Ha ein flott kveld (vel det er knapt meir igjen av den), og masse lukka til med bloggen framover :) Klem frå Linda

lise

Kjempeflott blogg, og jeg skal stikke innom First Floor en av dagene og se om jeg finner noen av tingene dine.

Gleder meg til å følge bloggen din fremover!

Eli

Så glad jeg ble av å se i bloggen din, nydelig bilder og så mye flott du har lagd:)

Kommer innom bloggen din ved en senere anledning.

Ha en flott dag og god helg

Klem:)

Olli

Hei igjen damer.
Jaudå, eg er sivilarkitekt. Akkurat no jobbar eg mest med byplanlegging. Og eg som eigentleg er ei ekte budeie. Slik kan det gå...
Ei grepa kjerring er eg no uansett.
Når det gjeld fuglehusa, så skar eg sidene ut i bølgepapp. Pappen må ikkje vere for tjukk, då vert den vanskeleg å jobbe med. Så forar eg pappen med stoff eller papir. Til det brukar eg ein god og klissete(viktig) limstift. (Elles er ei saks som klipper sikksakk fin å ha. Men det er ikkje eit møst, altså. Slike sakser, av så god kvalitet at dei kan klippe stoff, er dyre.) når alle delane er ferdige, syr eg dei saman. Til det brukar eg sterk brodertråd og ei spiss stoppenål. Det er viktig at den er spiss for å komme gjennom alle laga med papp og stoff. Til slutt limer eg taket på. Då brukar eg limpistol. Det er og muleg å lime saman alle delane med limpistol, men det krev at ein er svært nøye, så det ikkje vert skeivt. Av og til lagar eg ei dør og, slik at små fyrar kan bu der; små Mailegmus, Ollikaninar eller andre småkryp.
Og til Linda, takk endå ein gong, takk og takk! Dette er jo storartig!
Og så til slutt; det er kjempefint om de (de som kan då) stikk innom First Floor. Det er mykje fint der, og det gamle apoteket på Nesttun er kjempefine lokalar å ha en slik butikk i. Og det trur eg målgruppa her veit å forstå seg på! Elles så skal ho (Åshild) få "Cabbage and Roses" i butikken snart. Veldig snart, trur eg faktisk.
http://www.cabbagesandroses.com/
Om ein to vekers tid, skal eg forresten lage ein bildereportasje frå butikken, så då kan de som ikkje bur nært nok få sjå de og. Vonar eg har fått svara alle no, og ha ein fin dag, mine damer! Olli

Therese

Jeg er imponert over alle de flotte tingene du lager!!!
Synd at First Floor hvor du selger noen av varene dine, ikke ligger i nærheten :|
Tenkt på en "liten" web-shop kanskje?? ;o)

Ha en super duper dag :o)

BeBe`s blogg

Du har en flott blogg, jeg storkoser meg her inne! Og jeg kommer snart tilbake.:)

Bella Vintage

Oj, oj, oj, her var det mye fint! Helt nydelig, særegent og veldig inspirerende. Jeg falt veldig for fuglene med ståltråd-ben, kommer du til å legge ut noe for salg her på bloggen?
Og for en herlig dachs! De er jammen noe for seg selv.

Takk for titten, gleder meg til å følge deg videre.

:) Bella

The comments to this entry are closed.